Nederlands Kooikerhondje - Nederlandse Kooikerhondje | Puppy Area : The goals and purposes of this breed standard include:

Nederlands Kooikerhondje - Nederlandse Kooikerhondje | Puppy Area : The goals and purposes of this breed standard include:. The goals and purposes of this breed standard include: Kooikerhondjes behoren tot een oud, nederlands ras. Zo is er beschreven dat willem van oranje in de 16e eeuw een kooikerhondje had. Maar vergis je niet, deze pientere eendenjagers hebben een flinke dosis pit. Wij kooikerhondjes zijn, om het eenvoudig uit te drukken, altijd gelukkige, vrolijke, attente en zeer intelligente viervoeters.

We zijn heel robuust en prima bestand tegen kou en regen. Нидерландский койкерхондье (rus) / nederlandse kooikerhondje (rus): Zo is er beschreven dat willem van oranje in de 16e eeuw een kooikerhondje had. Home » hondenrassen » nederlandse kooikerhondje het nederlandse kooikerhondje is levendig, behendig, zelfverzekerd, goedaardig en alert. Het kooikerhondje is een nederlands hondenras.

Nederlandse Kooikerhondje Dog Breed Information | Große ...
Nederlandse Kooikerhondje Dog Breed Information | Große ... from i.pinimg.com
Daardoor zijn de raskenmerken primair bedoeld om op een natuurlijke wijze goed te kunnen. Ze zijn goed te gebruiken voor actieve hondensporten op het gebied van gehoorzaamheid, behendigheid en flyball. Deze kleine spioen, die in de eendenkooien zo voortreffelijk werkte en soms nog werkt, met zijn harmonische. Breed info and lots of images / paljon kuvia ja juttua kivasta. Kooikerhondje (nederlands kooikerhondje) was bred in the netherlands sometime prior to the 16th century when it was bred to lure ducks into traps. Het kooikerhondje lokt met zijn wit met rode pluimstaart de nieuwsgierige eenden richting de vangpijp, hierbij is de samenwerking en gehoorzaamheid op de tekens van de baas erg belangrijk. Kooikerhondjes behoren tot een oud, nederlands ras. Daarna verschenen ze in de 17e en 18e eeuw.

Wij kooikerhondjes zijn, om het eenvoudig uit te drukken, altijd gelukkige, vrolijke, attente en zeer intelligente viervoeters.

Op schilderijen van 17e eeuwse meesters de geschiedenis van het kooikerhondje als werkhondje in de eendenkooi, dateert al van enkele. Het nederlandse kooikerhondje kent een lange historie in nederland. Hij lokt eenden in een val (de. Jacht en gezelschapshond grootte het kooikerhondje is een nederlands ras met een interessante baan. Het kooikerhondje wordt ook wel de nederlandse aanvalshond genoemd. Het kooikerhondje is met zijn driekleur en sierlijke oorversiering een chique hondje om te zien. Kooikerhondje (nederlands kooikerhondje) was bred in the netherlands sometime prior to the 16th century when it was bred to lure ducks into traps. To furnish guidelines for breeders who wish to maintain the quality of their breed and to improve it. Een kooikerhondje heeft een uitgesproken werklust en wil graag voor de baas werken. Ze zijn goed te gebruiken voor actieve hondensporten op het gebied van gehoorzaamheid, behendigheid en flyball. Deze kleine spioen, die in de eendenkooien zo voortreffelijk werkte en soms nog werkt, met zijn harmonische. Lees vóór het kopen eerst of het nederlandse kooikerhondje het ras is dat u zoekt. Het kooikerhondje is een nederlands hondenras.

Home » hondenrassen » nederlandse kooikerhondje het nederlandse kooikerhondje is levendig, behendig, zelfverzekerd, goedaardig en alert. Het nederlandse kooikerhondje kent een lange historie in nederland. Zo is er beschreven dat willem van oranje in de 16e eeuw een kooikerhondje had. Jacht en gezelschapshond grootte het kooikerhondje is een nederlands ras met een interessante baan. Een kooikerhondje heeft een uitgesproken werklust en wil graag voor de baas werken.

Nederlandse Kooikerhondje, 2018 National Dog Show ...
Nederlandse Kooikerhondje, 2018 National Dog Show ... from www.nbcsports.com
Een kooikerhondje heeft een uitgesproken werklust en wil graag voor de baas werken. Deze kleine spioen, die in de eendenkooien zo voortreffelijk werkte en soms nog werkt, met zijn harmonische. To furnish guidelines for breeders who wish to maintain the quality of their breed and to improve it. Verplichte identificatie en registratie (i&r) voor honden in nederland geldt sinds 1 april 2013 verplichte identificatie en registratie voor honden. Ze zijn waaks en laten zich. Все о собаках и для собак породы нидерландский койкерхондье. Home » hondenrassen » nederlandse kooikerhondje het nederlandse kooikerhondje is levendig, behendig, zelfverzekerd, goedaardig en alert. Kooikerhondje (nederlands kooikerhondje) was bred in the netherlands sometime prior to the 16th century when it was bred to lure ducks into traps.

Het nederlandse kooikerhondje is oorspronkelijk gefokt om te kunnen werken in de eendenkooien.

Breed info and lots of images / paljon kuvia ja juttua kivasta. Het kooikerhondje is een nederlands hondenras. Verplichte identificatie en registratie (i&r) voor honden in nederland geldt sinds 1 april 2013 verplichte identificatie en registratie voor honden. Het kooikerhondje wordt ook wel de nederlandse aanvalshond genoemd. Het nederlandse kooikerhondje kent een lange historie in nederland. Kooikerhondje (nederlands kooikerhondje) was bred in the netherlands sometime prior to the 16th century when it was bred to lure ducks into traps. Maar vergis je niet, deze pientere eendenjagers hebben een flinke dosis pit. Deze kleine spioen, die in de eendenkooien zo voortreffelijk werkte en soms nog werkt, met zijn harmonische. Op schilderijen van 17e eeuwse meesters de geschiedenis van het kooikerhondje als werkhondje in de eendenkooi, dateert al van enkele. In de 17e eeuw waren op schilderijen van jan steen dit zoals bij alle honden komen er ook bij het kooikerhondje erfelijke aandoeningen voor. The goals and purposes of this breed standard include: Jacht en gezelschapshond grootte het kooikerhondje is een nederlands ras met een interessante baan. Wanneer je voor het eerst een kooikerhondje ziet.

Nederlandse kooikerhondje information including personality, history, grooming, pictures, videos, and the akc breed find a puppy: Wanneer je voor het eerst een kooikerhondje ziet. To furnish guidelines for breeders who wish to maintain the quality of their breed and to improve it. Lees vóór het kopen eerst of het nederlandse kooikerhondje het ras is dat u zoekt. Verplichte identificatie en registratie (i&r) voor honden in nederland geldt sinds 1 april 2013 verplichte identificatie en registratie voor honden.

9 Fun Facts About the Kooikerhondje
9 Fun Facts About the Kooikerhondje from s3.amazonaws.com
Het kooikerhondje is met zijn driekleur en sierlijke oorversiering een chique hondje om te zien. Zo is er beschreven dat willem van oranje in de 16e eeuw een kooikerhondje had. Het kooikerhondje is een nederlands hondenras. Het kooikerhondje lokt met zijn wit met rode pluimstaart de nieuwsgierige eenden richting de vangpijp, hierbij is de samenwerking en gehoorzaamheid op de tekens van de baas erg belangrijk. Daarna verschenen ze in de 17e en 18e eeuw. Lees vóór het kopen eerst of het nederlandse kooikerhondje het ras is dat u zoekt. Verplichte identificatie en registratie (i&r) voor honden in nederland geldt sinds 1 april 2013 verplichte identificatie en registratie voor honden. Nederlandse kooikerhondje information including personality, history, grooming, pictures, videos, and the akc breed find a puppy:

In de 17e eeuw waren op schilderijen van jan steen dit zoals bij alle honden komen er ook bij het kooikerhondje erfelijke aandoeningen voor.

.een kooikerhondje, dit is een oorspronkelijk nederlands, sinds 1966 officieel erkend hondenras. Verplichte identificatie en registratie (i&r) voor honden in nederland geldt sinds 1 april 2013 verplichte identificatie en registratie voor honden. Wanneer je voor het eerst een kooikerhondje ziet. Deze kleine spioen, die in de eendenkooien zo voortreffelijk werkte en soms nog werkt, met zijn harmonische. Ze zijn waaks en laten zich. Daarna verschenen ze in de 17e en 18e eeuw. Een kooikerhondje heeft een uitgesproken werklust en wil graag voor de baas werken. We zijn heel robuust en prima bestand tegen kou en regen. Nederlandse kooikerhondje information including personality, history, grooming, pictures, videos, and the akc breed find a puppy: Все о собаках и для собак породы нидерландский койкерхондье. Jacht en gezelschapshond grootte het kooikerhondje is een nederlands ras met een interessante baan. Het kooikerhondje is een nederlands hondenras. Het kooikerhondje wordt ook wel de nederlandse aanvalshond genoemd.

In de 17e eeuw waren op schilderijen van jan steen dit zoals bij alle honden komen er ook bij het kooikerhondje erfelijke aandoeningen voor nederland. Hij lokt eenden in een val (de.

Post a Comment

Previous Post Next Post